Oferte Last Minute
(Feb 29, 2020)
Ski în Austria, în catonamentele campionilor Cupei Mondiale! Detalii la tel. 0268 47 40 10 si 0755565117
   |   

Cautare

Ktreisen

Destinatii



FADO, VIN DE PORTO SI MADEIRA


27.08 – 03.09.2019 PROGRAM 1

27.08 – 08.09.2019 PROGRAM 2
Ziua 1. Zbor Bucuresti – Lisabona.
Transfer aeroport Hotel VIP EXCLUSIVE SALDANHA 4*. Cazare.

lisabona2
Ziua 2. LISABONA. Dupa micul dejun tur de oras Lisabona – toata ziua.

Lumina, traditiile si cultura antica a Lisabonei se regasesc in fiecare colt al orasului. Pe malurile raului Tagus vom descoperi Turnul Belem si Monumentul Marilor Descoperiri inaugurat in 1960. Nu departe este situata Manastirea Jeronimos, pe care o vom vizita, un exemplu impresionant de arhitectura manuelina, cuprinsa in Patrimoniul UNESCO, iar chiar in apropiere putem degusta desertul portughez cel mai renumit – Pasteis de Belem (inclus in pret). Timp liber pentru dejun. Dupa amiaza vizitam Rossio, Chiado si cartierul tipic portughez Alfama, unde muzica fado rasuna la fiecare colt. Intoarcere la hotel.


Ziua 3. SINTRA/ CABO DA ROCA/ CASCAIS/ ESTORIL


Dupa micul dejun plecare spre Sintra (unde a trait Lordul Byron, considerand locul – “Paradisul pe Pamant”), cuprins in patrimonial UNESCO. Intalnire cu ghidul local pentru un tur de jumatate de zi. Aceste cateva ore vor fi de neuitat, petrecute printre palate, stradute romantice si privelisti incantatoare. Ca vizite sugeram Palacio de Sintra (inclus) si Quinta da Regaleira (optional). Timp liber pentru masa de pranz. Dupa-amiaza se merge la Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei, Estoril, un refugiu pentru multi sefi de stat europeni, cunoscut de asemenea pentru casinourile si gradinile sale. Continuam la Cascais, un mic orasel pescaresc cu o zona de resorturi faimoasa, unde vom face o plimbare prin centru, piata si zona de distractie cu plaje, baruri, cafenele si restaurant. Intoarcere la hotel in Lisabona.


Ziua 4. OBIDOS/ NAZARE/ ALCOBAÇA/ AVEIRO/ PORTO


Mic dejun si plecare spre Obidos, unde casele sunt construite in stil traditional, imprejmuite de ziduri vechi de secole, ceea ce da orasului un aer medieval, iar stradutelor intortocheate un aer de mister. Nu vom parasi localitatea Obidos fara a gusta “ginginha” – un lichior de cirese tipic local (inclus). Avem de asemenea oportunitatea de a vizita o ferma viticola din zona cu degustare de vinuri din regiunea Obidos (optional). Plecare spre Nazare, timp liber pentru dejun. Nazare este cel mai cunoscut port pescaresc din Portugalia, cu o plaja frumoasa, la poalele stancilor.
Mosteiro de Alcobaça Portugal Continuam spre Alcobaça, unde intalnim ghidul local pentru vizita celebra Manastire Alcobaça, un magnific monument din patrimonial UNESCO. Continuam spre Aveiro, “Venetia Portugaliei”, capitala zonei Ria, o laguna imensa unde raul Vouga se varsa in mare. Aveiro este brazdat de canale, adevarate strazi pe apa, de-a lungul carora aluneca barcute in culori vii, denumite “moliceiros”. Facem o plimbare minunata cu aceste barcute. Continuam spre Porto. Cazare la Hotel BLACK TULIP GAIA 4*.


Ziua 5. PORTO


Dupa micul dejun intalnire cu ghidul pentru turul de oras de astazi. Vizitam capitala si poarta Nordului Portugaliei, orasul care a dat numele tarii precum si un celebru vin fortifiant, cunoscut peste tot in lume: vinul de Porto.Tur panoramic al orasului admirand: Castelo do Quiejo, Foz, plajele, Avenida de Boavistasi, centrul istoric (inclus si el in Patrimoniul UNESCO din 1996), Avenida dos Aliados, Baixa de Porto, Praca da Liberdade, Sao Bento cu panourile prezentand istoria  
Portugaliei,biserica Torre dos Clerigos, cel mai reprezentativ monument al orasului, o capodopera baroca, proiectata de Nicolau Nasoni.Vizita la Palacio de Bolsa pentru a admira in principal vestigiile artei arabe. Vizita la o crama de vinuri cu degustare de vin de Porto. Timp liber pentru dejun in Cais de Ribeira pe malul raului Douro. Dupa amiaza croaziera pe raul Douro (50 minute, trecand pe sub 6 poduri). Intoarcere la hotel. Header Porto
Guimares
Ziua 6. GUIMARAES / VILA REAL/ VALEA RAULUI DOURO


Dupa micul dejun intalnire cu ghidul pentru turul de astazi. Calatorim la Guimarães pentru vizitarea frumosului oras medieval, unde s-a nascut Portugalia. Aici Ducele Alfonso Henriques a proclamat independenta Portugaliei fata de Regatul Leonu-ului dupa batalia de la Sao 
Mamede in 1143, intitulandu-se Alfonso I, Rege al Porugaliei.
Va propunem vizita castelului Guimarães (secolul 10 - vizita  optionala), si o plimbare pe stradutele inguste ale centrului istoric, in timp ce ghidul ne prezinta datele istorice.
Ne continuam ziua cu o vizita la Vila Real, un tur pietonal al capitalei provinciei Tras-os-Montes. Orasul Vila Real a fost infiintat de regele Dom Dinis (care a domnit intre 1279-1325) in 1289. La 3 km de oras se afla una dintre
bijuteriile barocului portughez, Casa de Mateus (vizita optionala). Dupa amiaza pe drumul spre Regua, vom intra adanc in cea mai veche regiune viticola a Portugaliei, cunoscuta din 1756, care se intinde de-a lungul vaii raului Douro, cuprinsa si ea in Patrimoniul UNESCO, de unde se desfasoara o impresionanta priveliste rurala, a teraselor construite si lucrate de oameni, unde se produce celebrul vin de Porto. Vizita si degustare de vinuri la Quinta de Marrocos (sau similar – inclusa in pret). Cazare hotel in Porto. Douro

Ziua 7. COIMBRA/ EVORA

Dupa micul dejun plecare spre Coimbra. Tur de oras ½ zi. Coimbra este cunoscuta mai ales datorita Universitatii sale datand din secolul 18. Acest monument magnific domina orasul avand o mare importanta istorica. Strabatem orasul pe jos prin stradute minunate, scari si colturi cu parfum istoric.
coimbra university

diana evora
Vizitam universitatea si admiram exuberanta detaliilor din lemn exotic si aur din Biblioteca Joanina. Timp liber pentru masa de pranz.Dupa amiaza traversam Alentejo pentru a ajunge la faimosul oras Evora, inconjurat de zidurile vechi ale orasului medieval, cunoscut de pe vremea romanilor ca Liberalitas Julia.Vestigiile acelor vremuri pot fi inca admirate (incaperi si ziduri), si de asemenea monumentalul Templu Imperial al Dianei. Ghidul ne va conduce intr-un tur pietonal, ne va povesti despre istoria orasului si monumentele locale ca vechea Catedrala, templul Roman, Capela Osuariilor (vizita inclusa). Plecare spre Lisabona.
Final Program 1. Zbor Lisabona – Bucuresti.

Continuare Program 2, pentru cei care opteaza pentru varianta lunga de program, continand si sejurul din insula Madeira.

Cazare la HOTEL VIP EXECUTIVE SALDANHA 4* in Lisabona.

Ziua 8. Zbor Lisabona – Funchal. Transfer de la aeroport la hotelul GOLDEN RESIDENCE 4* - Madeira.

Ziua 8 – Ziua 12 Cazare + mic dejun – timp liber. 5 ile de plaja si relaare pe tarmul Atlanticului.

Ziua 12. Zbor Funchal – Lisabona (dupa amiaza). Cazare Lisabona

Ziua 13. Timp liber in Lisabona pentru cumparaturi. Seara zbor Lisabona – Bucuresti.
PROGRAM 1: 1095 EUR/ PERSOANA cuprinzand:

-         BILET DE AVION BUCURESTI – LISABONA – BUCURESTI cu taxe de aeroport si bagaje

-         CAZARE 3 NOPTI LISABONA HOTEL VIP EXECUTIV SALDANHA 4* - camera DBL

-         CAZARE 3 NOPTI PORTO HOTEL BLACK TULIP GAIA 4* - camera DBL

-         TRANSPORT PE TOATA DURATA PROGRAMULUI

-         Transfer aeroport – hotel – aeroport

-         Tururi de oras cu ghid local (1 zi Lisabona, ½ zi Sintra, manastirea Alcobaca, 1 zi Porto, 1 zi valea Douro, ½ zi Coimbra, ½ zi Evora)

-         Intrari la obiectivele turistice trecute in program ca incluse:
  •   Manastirea Jeronimos
  •   Degustare pasteis de Belem
  • Palacio Nacional de Sintra
  • Degustare ginginha in Obidos
  •  Manastirea Alcobaca
  • Croaziera cu Moliceiro
  • Palacio da Bolsa
  • Crama si degustare vin de Porto
  • Croaziera Rabelo pe raul Douro
  • Vizita la Quinta de Marrocos si degustare vin de Porto
  • Biblioteca Universitatii din Coimbra si a Bibliotecii Joanina
  •  Capela Osuariilor
PROGRAM 2: 1495 EUR/ PERSOANA cuprinzand:

-         BILET DE AVION BUCURESTI – LISABONA – BUCURESTI cu taxe de aeroport si bagaje

-         BILET DE AVION LISABONA – FUNCHAL – LISABONA cu taxe de aeroport si bagaje

-         CAZARE 4 NOPTI LISABONA HOTEL VIP EXECUTIV SALDANHA 4* - camera DBL + BB

-         CAZARE 3 NOPTI PORTO HOTEL BLACK TULIP GAIA 4* - camera DBL + BB

-         CAZARE 4 NOPTI HOTEL GOLDEN RESIDENCE 4* - camera DBL + BB

-         TRANSPORT PE TOATA DURATA PROGRAMULUI

-         Transfer aeroport – hotel – aeroport ( Lisabona si Funchal)

-         Tururi de oras cu ghid local ( 1 zi Lisabona, ½ zi Sintra, manastirea Alcobaca, 1 zi porto, 1 zi valea Douro, ½ zi Coimbra, ½ zi Evora)

-         Intrari la obiectivele turistice trecute in program ca incluse:
  •  Manastirea Jeronimos
  • Degustare pasteis de Belem
  • Palacio Nacional de Sintra
  • Degustare ginginha in Obidos
  • Manastirea Alcobaca
  • Croaziera cu Moliceiro
  • Palacio da Bolsa
  • Crama si degustare vin de Porto
  • Croaziera Rabelo pe raul Douro
  • Vizita la Quinta de Marrocos si degustare vin de Porto
  • Biblioteca Universitatii din Coimbra si a Bibliotecii Joanina
  • Capela Osuariilor

TARIFELE SUNT CALCULATE PENTRU UN GRUP MINIM DE 20 PERSOANE CUMULATE PE CELE DOUA PROGRAME.

Nu sunt incluse:

-         Asigurari medicale

-         Alte servicii decat cele specificate in program

-         Intrarile la obiectivele turistice mentionate a fi optionale

 
top