Oferte Last Minute
(Feb 29, 2020)
Ski în Austria, în catonamentele campionilor Cupei Mondiale! Detalii la tel. 0268 47 40 10 si 0755565117
   |   

Cautare

Ktreisen

Destinatii
INDONEZIA

JAVA & BORNEO & BALI

SMARALDELE ECUATORULUI

ZIUA 01 – 25.08.2020 ZBOR BUCURESTI – DOHA – JAKARTA.

ZIUA 02 – 26.08.2020 SOSIRE LA JAKARTA. CAZARE HOTEL 4*. Timp liber dupa-amiaza.

ZIUA 03 - 27.08. PANGKALAN BUN - TUR REZERVATIE ORANGUTANI (L, D) – CAZARE RIMBA LODGE
Dupa micul dejun transfer la aeroport pentru zborul Jakarta – Pangkalan Bun (Borneo).La sosirea pe aeroportul Pangkalan Bun preluare de catre ghidul local
si transfer la Kumai in vederea imbarcarii pe o barca klotok. Vasul klotluk este

rimba lodge   o ambarcatiune traditionala din lemn, utilizata la croaziere pe rau, care are aproximativ 6 x 2 m si are un acoperis care formeaza puntea superioara si de unde se poate admira jungla prin care se navigheaza. Echipajul navei este format dintr-un navigator, un bucatar si un ghid expert al zonei. In dupa-amiaza linistita se inainteaza incet explorand raul care curge lenes, in timp ce se urmareste forfota maimutelor de pe mal. Cina se va lua in barca si apoi cazare la Rimba Lodge.

ZIUA 04 - 28.08 TOTUL DESPRE ORANGUTANI (B, L, D) – CAZARE RIMBA LODGE
Dupa micul dejun imbarcarea pe klotok pentru navigare in susul raului aproximativ 2 ore, ca apoi sa se viziteze canionul de la Camp Leakey, unde orangutanii mai batrani sunt reintrodusi in mediul lor natural din padurea tropicala. Pe drum se va face o oprire la Pondok Tanguy, la un centru de reabilitare a orangutanilor eliberati de curand din captivitate.
La Camp Leakey veti avea ocazia unei plimbari prin padurea tropicala impreuna cu ghidul autorizat si cu padurarii locali, pentru a admira si flora si posibilitatea a vedea orangutani, giboni si macaci in salbaticie, precum si diverse specii de pasari tropicale. Dejunul se va servi pe barca. Dupa-amiaza se va vizita statia de hranire, acolo unde orangutanilor redati naturii li se asigura totusi hrana suplimentara. Apoi se va naviga in continuare in aval. Seara cina si cazare. camp leakley

ZIUA 05 – 29.08 PANGKALAN BUN – SEMARANG – BOROBUDUR (B,L.D.) CAZARE MANOHARA HOTEL

Dupa micul dejun se navigheaza pana la Kumai, iar apoi urmeaza transferul cu masina la aeroportul Pangkalan Bun pentru zborul Borneo – Semarang.
Sosire la Semarang si transfer la Borobudur, dejun pe drum. Cina si cazare la hotel.

ZIUA 06 – 30.08: BOROBUDUR RASARIT DE SOARE – YOGYAKARTA (B.L.D)
– CAZARE LA HOTEL JOGYAKARTA PLAZA

La orele 04:00, in ultimele ore ale noptii, se urca la templul de la Borobudur pana la ultimul nivel - Arupadhatu,unde se asteapta rasaritul de soare spectaculos,
exotic si dramatic. Inspirand aerul curat al diminetii se poate admira privelistea uluitoare a celor “o mie de dealuri”. Apoi ascultand explicatiile ghidului despre
filozofia buddhista, se exploreaza ruinele templului Borobudur. 
ziua6 Intoarcere la hotel pentru micul dejun. La ora 10:00 se pleaca din hotel si se viziteaza in  continuare templele Mendut si Plaosan.

Dejun la un restaurant local. In continuare se merge la Kotagede – locul de
bastina al manufacturilor de argint din Jogyakarta. Acelasi stil manufacturier
vechi de secole este practicat si astazi. Cina servita la un restaurant local. Cazare.


ZIUA 07 – 31.08: PRAMBANAN & YOGYAKARTA – TUR DE ORAS (B.L.D) CAZARE LA HOTEL JOGYAKARTA PLAZA

Mic dejun la hotel. Se viziteaza Kraton, magnificul palat al sultanului. Piata de pasari din Ngasem si castelul de apa vor fi urmatoarea vizita dupa palatal Sultanului., apoi vom vedea o casa traditionala, o manufactura de matase cu artizanii populari la lucru. Se va vizita apoi cel mai frumos templu hindus din Java – Templul Prambanan – datand din secolul al IX-lea. Dejun la un restaurant local. Cina la un restaurant local si cazare la hotel.

ZIUA 08 – 01.09: YOGYAKARTA– JOMBANG- BROMO (B, L, D) CAZARE LAVA VIEW
Mic dejun la hotel si transfer la gara Yogya. Se va a lua trenul de dimineata care pleaca din spre Jombang.  De la gara se va face transferul catre Bromo. Dejun si cina la restaurant.

ZIUA
09 – 02.09:
BROMO SUNRISE TOUR - IJEN (B, L, D) Cazare Ia JEN RESORT
Se porneste de la hotel la 04.00 catre Bromo cu jeepuri 4x4 pentru a admira frumusetea naturii si splendidul rasarit de soare de pe muntele Penanjakan. Apoi se continua catre craterul vulcanului Bromo prin stralucitoarea mare de nisip (se face un scurt drum calare – inclus in pret). Intoarcere la hotel pentru micul dejun, apoi check out. Se pleaca apoi spre Probolinggo, Jember, si Jatiroto. Dejun pe drum, cina la hotel. ziua9

ZIUA 10 - 03.09: MT. IJEN TOUR – FERRY CATRE BALI  (B,L,-) – CAZARE BALI TROPIC

Dupa micul dejun, vehiculele 4x4 vor face drumul printre sate traditionale, plantatii de cafea si in ultima padure tropicala absolut virgina din Java. Umiditate, viata salbatica, ferigi uriase si copaci imensi ne insotesc pe drumul pana la Park  Ranger’s apoi se urcarca timp de aproximativ 90 de minute pana la craterul Ijen, de-a lungul unei carari abrupte care ofera privelisti absolut spectaculoase de la altitudinea de 2380 m asupra unui lac de culoare turcoaz, unde aburul si depozitele de sulf creeaza un peisaj dezolant dar vibrant si viu.
ziua10 Se vor urmari minerii care coboara in crater si urca apoi cu cosurile de bambus umplute cu cate 80 kg de minereu, o imagine pe cat de reala pe atat de spectaculoasa si ametitoare. Intoarcere la hotel pentru un dus si apoi plecare catre port si transfer cu feribotul catre insula Bali.

Transfer la hotel Bali Tropic. Cazare si cina.

ZIUA 11 – 04.09 – ZIUA 16 – 09.09. – CAZARE BALI TROPIC – SISTEM ALL INCLUSIVE Program liber. Spa si plaja la Oceanul Indian.
bali tropic resort spa 6

ZIUA 16.
09.09 Transfer la aeroportul Denpassar din Bali pentru zborul Denpassar – Bucuresti cu Qatar Airways.

Tarif: 950 EUR + 2300 USD/ persoana in camera DBL

GRUP MINIM 20 DE PERSOANE

SERVICII INCLUSE :
 • Bilet de avion Bucuresti – Jakarta si Denpassar – Bucuresti cu taxe de aeroport incluse
 • Bilete de avion Jakarta – Pangkalan Bun si Pangkalan Bun – Semarang
 • Toate transferurile conform programului
 • Toate cazarile conform programului
 • Intrarile la obiectivele turistice conform programului
 • Mese (mic dejun Jakarta, pensiune complete pe drum, all inclusive in Bali).
 • Ghid in limba engleza, bucatar pe vas in Borneo
 • 4WD Jeep pentru muntii Bromo si Ijen
 • Calarie la Ijen
 • Bilet de tren (Sancaka) Jogjakarta - Jombang
 • Ferry JAVA - BALI
 • Taxele guvernamentale
NU SUNT INCLUSE :
 • Nici un tip de asigurare
 • Bilete pentru camera video si aparat foto
 • Mese suplimentare, mini bar
 • Servicii de spalatorie, telefoane, room service
 • Bacsisuri
 • Cheltuieli personale si shopping
 • Bauturile din timpul meselor de pe drum (sunt incluse in sistemul all inclusive toate bauturile din Bali).
 
top